Baby kicking

Hai mommy… nak tnya .. normal kaa kadang2 kita tak rasa baby tendang,atau pusing2 ? Skrg dah 22 minggu… 21 minggu tu hari2 baby tendang,22 minggu nie mcm ada kurang rasa gerak.. dan tak kuat…

2 Các câu trả lời

bawah 28w mmg tak menentu pergerakan dia tapi kalau risau boleh terus pergi scan dan cek

2y trước

Kemarin baru jumpa nurse dkt kkia,xjumpa doktor.. tapi dia cek degupan jantung okey pki alat tu.. rasanyaa xda apa2 kan sis?🥹 first mom x tau sgt..