Preggy 38weeks 4days

Hai mommy nak tanya sikit. Ada ke yg pernah alami sakit bahagian pelvik dan punggung ketika membuat sebarang pergerakkan terutama waktu bangun dari katil dan ingin mengubah posisi ke kiri dan kanan. Skrg saya 38minggu 4hari. Sakit sgt terasa mcm tulang diremuk remukkan 😅

1 Trả lời

Normal awak. Boleh refer post ni. Kalau awak rasa ianya mengganggu activity harian, cth sangat sukar nak berjalan bangun duduk. Digalakkan jumpa doc. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid021t3AiQ5rNSje9RTDQdpYstwMLG9RfcLwCmXVSLMaZ7sP1BmXum6efoafceTzzdPhl&id=1339365856&mibextid=Nif5oz

1y trước

Baiklah. Terima kasih ya