Upt positif to negetif

Hai mommy nak tanya saya dah lewat period 13 hari..waktu lewat seminggu saya buat test pregnent double line terang..semalam saya buat upt test jadi negetif..saya takde bleeding n tanda² pregnent pon ada..adakah hormon ?#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

sy lewat 7 hr dah tp test ngative, sebelum ni test upt naik 2 line, spotting pun ada. cm sy xcnfrm kan dekat klinik lagi

Sis kne pergi klinik utk confirm kn if pregnt…kmgkinan chemical pregnancy..wallahualam..