Upt Test

Hai mommy.. Nak tanya.. Mcm ni weak +ve atau evap line? Sbb sy pernah ada pgalaman bacaan mcm ni sebulan lebih.. Sbb rase macam evap line je.. Skali miscarriage.. So kalini sy confius.. Nk pergi klinik takut x nampak ape jgk.. Ada ape2 pendapat x? #ttc

Upt Test
3 Các câu trả lời

mcm double line tp masih kabur..just jga dri dulu,after 1 week check balik..in Shaa Allah rezeki sis..sya pun pernah mcm ni..sekarang dh 2 bulan..

Sy pernah tgok di tt kalau evaporated upt dia jadi kelabu, kalau ada naik warna2 sikit tu insyaallah hamil. Boleh test pakai brand lain2 sis

cek lagi next week mgkin ad prubahan 🙂 klau dh double line bru g klinik ye awk . smoga ad rezeki .