TOLONG REVIEW NAPPY RASH CREAM : BEPANTHEN /DRAPOLENE/SUDOCREAM

Hai mommy , boleh tak suggest atau bg review nappy rash cream mana yg mommy pernah guna dan berkesan utk baby from newborn , and sesuai untuk muka baby sekali tak kalau naik rash . Thank youuu #seriusnanya #firstbaby #firstmom #pleasehelp

3 Các câu trả lời

sy guna bepenthen tuk rashes kwsan punggung, sudocream tuk pipi...so far 2 2 mnjadi tpi sy lebih suka bepenthen la

2y trước

hehe alrightt tq sharing 😘