Susu ibu hamil

Hai mommy. Boleh share tak susu utk ibu hamil yg recommended? Thank you pada yg sudi menjawab soalan. #7w5d

3 Các câu trả lời

Sy minum susu kambing lazz.. dr start pregnant smpai skrg dh nk dkt bersalin.. alhamdulillah okey.. bertenaga and hb sy maintain je 12 keatas.. sis blh try.. sy minum susu lazz asli

12mo trước

Amin.. thank u sis.. sis pn same moge dipermudhkan spnjg pregnant n bersalin nanti 😊

Saya minum susu kotak dutch lady ja dan selalu makan jambu batu hb 14.6 doc tkjut tgk hb saya

kalau nak senang berak, amik jenama nestle kotak pink.