susu untuk tambah berat badan

hai mommy, bleh suggest tak susu apa yg terbaik untk tmbah berat bdn bby umur 2bulan ? #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Susu formula kena try and error sis. U boleh start dengan pek yang kecik dulu. I pakai enfalac gentlease tapi tak tahu la sesuai untuk anak u atau tak. Kena try and error.

dupro . ank i minum dupro ok sblum ni i try lactogen tpi dia xnk minum 😹 tukar dupro bru minum . tpi you kena try and error