Karihome okey tak ?

Hai mommy ada tak yg guna brand FM karihome ? Okey tak brand tu? Banyak gula ke atau tak okey ke . Baru nak try. Sbab ada kata rsa dia seakan2 susu ibu taktahu le btul ke tak😂#firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

tak ada susu formula yg seakan2 atau sama dengan susu ibu. susu ibu boleh tukar rasa depends dengan apa yg ibu makan. dan susu ibu jugak boleh berubah kepekatan dan nutrients depends dengan keadaan semasa baby. kalau nak try susu fm, apa2 brand pon okay je sebenarnya. bergantung dengan penerimaan baby, ada baby serasi ada baby tak serasi. susu fm kena try n error dengan baby.

2mo trước

✅✅

Anak saya guna karihome step 1 time NB pastu muntah2 kuning. Saya tukar S26 gold sembelit, enfalac GE berkahak teruk. Pastu saya consistent bf sbb banyak berhabis duit try error fm. By the time anak 6m try bagi karihome step 2, eh sesuai pula 😅 Depends on penerimaan baby