Tulang pinggul sakit sangat.

Hai mommy. Ada tak yang macam saya? Sakit sangat kiri dan kanan. Bila tidur je sakit sebab tidur mengiring. Saya dah 12weeks. Nak tidur terlentang saya risau baby sebab bila baca kata bahaya dah kalau tidur terlentang nak masuk trimester 2 ni. Macam mana nak hilangkan rasa sakit ni. Berkurang pun jadi lah. Saya jadi tak cukup tidur sebab menahan sakit.

2 Các câu trả lời

Ok je tidur terlentang. As long awak selesa tak ada masalah pun untuk baby. Perut dah besar nanti baru la sendiri rasa tak selesa nak tidur terlentang. Saya pun sekarang 12w masih boleh tidur meniarap. Perut tak besar pun lagi.

beli la pregnancy pillow.. confirm selesa nak tido..