Batuk berpanjangan,,alahan ke?

Hai mommy, ada tak cara hilangkan batuk tanpa mkn ubt? Dh banyak malam xboleh tidur..pegi klinik mmg diorg tak bg ubat sbb preggy takut effect baby....dh try minum air suam, lemon suam...tp masih batuk..sakit urat perut bila batuk tu... :( #firstbaby #firstmom

1 Trả lời

sma mcm sy...sy start bulan 8 smpai skrg batuk xhilang2...pegi farmasi beli ubt batuk ssuai utk pregnant mkn pun xjln,staff farmasi tu ckp alahan...sy mlm je batuk,tp skrg dh kurang,tp still lg btuk la,awl2 hritu asal mlm je btuk,yg xtahan bila start btuk je dia xbrenti,smpai susah nk tido,