Uri Dibawah

Hai mommies,tadi g scan,dr kata uri agak d bawah berada disebelah tepi...doktor pesan suruh hati2 saja...uri akn boleh naik lg katanya,next month kita scan lagi. ada tak mommies alami macam ni? Boleh naik lagi tak uri?ada ikthiar menaikkan tak? Risauuu jugak. Sy 16 wk 3 day skrg

4 Các câu trả lời

hurm..jika 16 week masih ada ms lg tuk naik..mcm sy dlu dr 26 week smpai 33 week xnaik...last2 kena admit tuk bedrest .tp xsempat bedrest ms 34 week doc suggestkan bersalin awal sbb tkut nnti bleeding time orang sambut raya..nk2 doc pakar cuti lama..jd dia suh bersalin awal..

2y trước

tq sis atas sharing.maksudnya masih ada msa...sy berharap scan nt next month ada perubahan positif😇

Masa mula2 saya pun di bawah. Selasa lepas scan Alhamdulillah dah naik ke atas. Oranga kata banyak tidur kaki tinggi, tapi saya tak selesa. Ada ikhtiar lain dia ajar banyakkan bersujud dengan posisi betul. Itu saja saya buat

2y trước

Dapat tahu uri dibawah masa minggu 12. Minggu 15 scan sekali lagi dah naik keatas

sy uri kat bawah lg masa 15w..masa 18w dah naik sepnuhnya..apa yg sy buat waktu solat sujud lama sikit .kurangkan angkat berat n bykkan bed rest.lama2 dia naik sndiri

sy scan 18w+ sis..uri sy pun kt bawah..risau sgt2..

2y trước

semoga berubah kedudukan la sis..esok ada checkup kat kk