Asik folic

Hai mommies..saya baru nak masuk 4 weeks..tak pernah consume acid folic..pergi farmasi beli acid folic..dia bagi yang sepapan rm1.. boleh kan makan? Merisaukan sebab murah sngat satu papan

2 Các câu trả lời

folic acid brand hovid pun biasa 1 papan 10 biji tu dlm rm 2 je. beli 3 papan cukup untuk sebulan. tk digalakkan untuk beli yang brand appeton sbb tk cukup dose folic acid

1papan 21biji kecil2 ke? kalau Sama, yg Tu jugak la kkia bagi Selalu.

2y trước

Haah betul..thank youu