Bagaimana anda mulakan hari setiap pagi

Hai mommiess. Nk tanya bagaimana anda mulakan hari hari dengan tenang? Dan jam berapa dh mula bangun

8 Các câu trả lời

sy ibu pd 5org ank..rutin harian sy,pg2 lps settle siapkn ank2 skolah,sy kms umah,basuh baju,msk utk breakfast..pstu 2org ank kcik kt umah dh bgn,siapkn dorg mnd,mkn..dh settle kn dorg,sy rehat..pstu kol12 cmtu prepared utk lunch plk..jemur baju,ptg sy akn angkat n lipat terus..xsuka tangguh2..hehe.bila mlm,sy akn kemas dapur n umah siap2..skrg sy tgh prgnt no6 37w..😁

pukul 6 atau 6 suku da bangun subuh terus siapkan bekal lunch dan breakfast suami,lepas pukul 8 baru settle keje rumah,then rehat,tido kejap,10-11,then belek fon sambil tgok tv,pukul 2 lepas zohor masak utk lunch cum dinner,then kalau rajin lipat baju...cmtu la rutin..x bz dgn anak lg sbb tgh pregnant 1st baby

since sy surirumah, 6:15 bgn subuh & teruskan sampai 8:00 bfast, tgh husb gi kerja. then kadang baca buku sikit, kadang nap. 10:00/11:00 buat kerja rumah vacuum, laundry etc. tgh hari lunch & zohor. lepastu tgk tv/baca buku. 4:30 ready masak dinner. gitu ajelah hari2 since now pregnant 1st so tak kalut lg😁

since jadi ibu untuk 2 orang anak... lepas subuh terus basuh baju dan masak... kena usaha siap sebelum anak bangun.. lepas anak bangun.... masa sepenuhnya hadap anak je... sampai tengahri.. layan dia main.. mandi.. sampai dia tido.. baru la saya pun bole tido...

Hai. Tengok keadaan mommy. Kalau anak tak bersekolah dan surirumah kalau saya bangun subuh, solat. Lepas tu buat kerja rumah. Sementara anak tidur tu. Lepas tu masak untuk anak, suami. Anak dah bangun mandikan anak pula, layan anak.

kol 5, masak utk tghari,solat subuh,6lbh anto anak sekolah, balik rumah uruskan rumah sidai kain kejap lepas tu mandi kol 7.45am pegi kerja

Pukul 6

xtentu