Puasa ganti

Hai mommies, Nak tanya macam mana korang ganti puasa masa pregnant sedangkan sekarang you fully breastfeed anak? Larat tak? Any tips? #pleasehelp #advicepls

2 Các câu trả lời

sama situation ni, tahun lepas masa prgnant ada tinggal puasa..skrg tgh fully bf tak ganti lagi, rasa mcm tak larat..yg tak puasa ni pon tak larat, tapi bukan lah satu alasan tak nak puasa..cuma takut bdn tak mampu sbb anak sy 5 bulan sgt2 kerap menyusu, kdg2 demand 30minit..penat juga sy ni, moga2 dpt lah puasa ganti mnggu hadapan..insya Allah semoga mommies yg fully bf kuat utk berpuasa

1y trước

Semoga dipermudahkan mommy. Kita mesti Kuat. 💪🏼