Susu x sesuai

Hai mommies..nak tanya jika najis baby mcm nie normal tak? baby 24 days bf mix susu formula jenama frisolac..baby sehari membuang skali je tapi najis nmpk cair

Susu x sesuai
3 Các câu trả lời

Normal. Baby sya pn doc sarankn mnum susu ini disbbkn ada msalah kembung perut. Najis sma mcm dlm gmbr dan dlm shri baby membuang sbyk 5 kali

Baby sy pun minum frisolac sis. Kadang najis dia mcmni jgk. Normal je dia😅

cantik dah ni najis dia..biasa kalau campur akan ada hijau² sikit