Pregnant lagi

Hai mommies, Kat sini ada tak mommy yg ada pengalaman mengandung lagi skali yg si kecik kurang setahun dan bersalin czer? Kes saya macam ni, anak yg sulung skang umur dua tahun 2 bulan… yg sulung bersalin secara normal… then bile yg sulung umur 11 bulan, sy tak sangka dah mengandung yg kedua masuk 14w… so anak yg kedua ni terpaksa bersalin czer sbb ade emergency… skang ni anak yg kedua dah masuk umur 9bulan… tergerak hati ni nak buat pregnant test sebab period dah lewat 2 minggu… dan keputusan test adalah positif… Wahai mommies, tolong bagi pendapat dan kata2 semangat…

1 Trả lời

Kurang 18 bulan kena czer, itu sop. Tp nanti kena check dgn pakar time second trimester. Taktau la kalau ada keajaiban boleh vbac.

2t trước

Yeke? Sbb ade bace dalam internet kalau pregnant lagi utk anak yg kurang setahun, dktor sarankan utk gugurkan kandungan… sbb takut effect pd ibu and baby dlm perut…anyways, terima kasih utk komen…