Bayi meneran untuk berak

Hai mommies,ade ke kat sini yang berpengalaman bayi kuat meneran hingga menganggu tidur dia?bayi saya 2 bulan 13hari kuat sungguh meneran hinggakan sepanjang malam tidur dia tak lena,waktu subuh dia berak baru dah tak meneran😭

2 Các câu trả lời

Cuba awak urut urut perut dia masa dia meneran tu. Anak saya pun fully bf. Pagi pagi bangun tidur mesti dia meneran nak kentut berak, lepas saya urut perut bagi dia kentut baru dia lega

minum susu apa?

1y trước

Fully bf