Puting payudara jadi melupas dan kering

Hai mommies2..saya nak tnya sy baru 15week normal ka klau puting payudara saya jd macam melupas kering cmtu?#ingintahu #firstbaby #firstmom

4 Các câu trả lời

Kering ke lemak susu dah keluar? Kalau sy lelemak susu dah start keluar dan mengering dekat situ. Sis boleh scrub di nipple guna scrub buatan sendiri. Nurse kk sy ajar basahkan gula sikit dan scrub dekat situ bagi yg kering2 tertanggal

1y trước

Lemak susu warna putih macm susu. Kadwng warna jernih. Selalu melekat dekat lubang2 puting. Kena bersihkan supaya puting tak tersumbat

Sapu nipple cream dan jangan sabun bahagian breast ☺️

normal, beli nipple cream bg puting xkering.

normal. sapu krim utk nipple.