Atasi Rambut Gugur

Hai mommies2 kat sini tahu tak produk ape yang berkesan utk kurangkan keguguran kat rambut ni ? After bersalin banyak sangat rambut gugur. Rimas 🤣 #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

saya pun tgh mengalami fasa rambut gugur, baby 5 bulan. puan kena tukar shampoo utk rambut gugur sbb texture dia lebih ringan, conditioner pun tukar sbb kalo conditioner yg biasa tu texture dia berat, rambut lg senang gugur. pastu saya sapu lidah buaya

1y trước

Okay sis. Terima kasih