dokumen untuk ke hospital

hai mommies, sy firstime mom.. nak tanya apa dokumen yg perlu dibawa kehospital untuk bersalin nanti? buku pink & ic atau ada dokumen lain lagi yg dperlukan?

7 Các câu trả lời

Bawa ic dan buku pink...biasa klau sijil nikah dia just tgk dlm buku pink..sbb msa awl² buka buku pink..nurse dh tampal siap² dlm buku pink

macam saya sebelum masuk ward, dia nak buku pink, ic suami isteri dan kad nikah. tapi tak pasti kalau lain tempat berbeza prosedur

saya haritu dia nak IC, buku pink & sijil nikah. cuma tak ingat sijil nikah tu dia nak yg ori ke yg copy je.

Bgi salah satu je dia akn mintak ic,kad kahwin dan buku pink ,,xyh copy pun dia masuk dlm sistem dia je

untuk bersalin sy bawa buku pink dan ic saya sahaja

Buku pink, copy ic u & husband, copy sijil nikah

Buku pink & IC je