35 weeks sakit bawah perut

Hai mommies, sy first time pregnant jd tak thu sgt. Kalau rasa sakit bwh perut belah kiri sikit knp ye sy 35weeks, tp sekejap je lepas tu hilang dia on off dlm beberapa minit sblum hilang terus. Skrng dah tak rasa, tp sakit betul msa kena tu. Kenapa tu ye? #firstmom

2 Các câu trả lời

sama mcam sya 35weeks hari tu.. tiba² sakit bhgian bwah n pinggang mcam kena senggugut.. bila baring mngiring ke kiri kjap kanan, kjap kiri lagi baru ok..baca², rupanya konstraksi palsu..

8mo trước

ya.. dy x kira mengeras atau x.. asal rasa sakit.. mcam sakit senggugut.. cam tu la klau da trimester 3.. yang penting jaga pernafasan😊

braxton hicks