masalah bau badan

hai mommies... sy dah masuk 3rd trimester baru ada masalah bau badan ni... Ada tak yg macam sy? mcm mana nk buat ya? sy dh guna tawas, deodorant yg natural pon x hilang... Sental dgn scrub sabun x hilang juga #advicepls #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

Bau badan masa pregnant ni usually normal, saya dulu sebab sensitive sangat dengan bau kot tapi nasib kejap je masa awal-awal. Mungkin mommy boleh try pakai baju yang material dia cepat kering macam airism ke and kena stay hydrated. air tu pun penting juga okay mommy! All the best stay strong! 💪🏻

normal puan , saya preganant kedua ni bau dia diri sendiri pun rasa tak larat nak hidu .. hahaha pakai ler berapa minya wangi pun sama je tetap berbau juga 😣