Bersalin di HTJ seremban

Hai mommies ❤ spe sini yg bersalin di HTJ seremban blh share pengalaman tak ? Okay ke ? Hurmmm 🤔 #ingintahu #htjseremban #firstmom

4 Các câu trả lời

sy bakal bersalin kt htj.bulan lepas ada admit kt htj sbb baby kurang gerak.. Alhamdulillah nurse,dr semua okay..

2y trước

Aamiin Ya Rabbal Alamin..moga puan juga dimudahkan bersalin nanti..

saya pun ikutkan bulan depan nak bersalin kat situ . so far semua cakap elok layanan . dr & nurse bagus

2y trước

Syukur alhamdulillah kalau mcmtu sy pon menanti hari je ni

kawan sy bersalin situ 2/11 n makcik sy 18/12 alhamdulillah both okay je bersalin situ

sejuk bekuuu