Birthclub Feb

Hai mommies semua, yg due bulan feb semua mesti dah start berdebarkan? Excited takut semualah! 😆 barang barang keperluan bayi & ibu apa je yang awak semua dah sediakan boleh share sama sama list kat sini untuk rujukan kita semua lagi lagi first mommies mcm saya ni ☺️ #firstbaby #bantusharing

24 Các câu trả lời

berdebar tu ada gak .. sya sediakan utk yg dkt hospital je .. brg2 hospital penting sedia awal

Sya 23/2..tkut berdebar sume ade.. Confuse nak buat ape dulu nie😅

Saya 17/2 first mom gak , tapi kena besalin awal sbb gdm😢

Takutt 😢 tapi happy tapi takut hahaha 9/2

sya due 2.2 anak ke5 debran tetap ada 😅

Saya 14/2 . Heheh berdebar sgt.. Tak sbaar

takut tapi tak sabar nak jmpa bby😆

berdebar juala..😂😂😂

Takut tapi excted nk jmpa baby

ya berdebar juga.