Ingat tahu

Hai mommies semua , Saya nak tnya pendapat masing² Sy bru kahwin bulan 2 haritu . Dan last period sy dtg 24-28/2/23 . So now dah 2bulan sy xdtg period . Sy cek upt semua -ve . Dkt ari² selalu dk sakit² biasaa je . Sy perasan semakin membesar perut dan dkt area bwh pusat .. Siapa pernah alami mcm sy jgk ? Perlu ke sy pergi cek dkt klinik?#seriusnanya #ingintahu

3 Các câu trả lời

better cek di klinik untuk lebih details 😊

1y trước

kadang lepas kawin hormon akan lari sikit. tapi more better cek terus la. semoga yang baik baik je.