pegerakan baby

hai mommies semua, saya nak tanya macam mana nak tahu or nak rase pegerakan baby dalam perut ye? kandungan saya baru 3 bulan. bulan berap should be boleh rasa pegerakan baby tu. and saya new mom. heheh hopefully mommies semua dapat membantu☺️❤️❤️ #newmom1stbaby #pergerakanjanin #ingintahu

2 Các câu trả lời

3 bulan tu janin kecik lagi. boleh start rasa bila masuk 7 bulan baru boleh rasa betul2, baby dah besar.

4d trước

haah. tapi tak semestinya tendang. baby berpusing pun boleh rasa. rasa something bergerak la dlm perut. geli2 gitu hahah