Checkup baby swasta

Hai mommies semua, nak tanya mommies yang berpengalaman checkup baby monthly kat klinik swasta berapa kos nya ya? Saya nk tukar ke swasta disebabkan kekangan waktu dan kerja, kalau petang ke malam ada la masa nk bawak baby cucuk, pagi suami dan saya kerja, mcm saya boss sngt strict payah nk keluar kejap bawak anak. #seriusnanya #pleasehelp

1 Trả lời

kawan saya pernah bawak anak dia pegi swasta setiap kali cucuk baby around rm 70 .

2y trước

terima kasih respon