Due date bulan 9 👶🏻

Hai mommies semua nak tanya lah , ada ke yang due date bulan 9 ni ? Dah packing barang baby ke tu?#firstmom #pleasehelp #ingintahu

48 Các câu trả lời

Korang, nk tye pndpt. Ank pertama dulu msih trauma duk labour room 10jam. Kli kdua ni mcm nk swasta nk bersalin normal. ok x

Due 4/9. Dah siap semua packing barang ibu & baby. Excited punya pasal. Heheh Hampir masuk 35minggu dah ni.

2y trước

saya pon 3/9 first mom😍

hai mommies .dah packing brg baby..brg mommies je belom..due 17/9/22..first mom jugk😊

2y trước

InshaAllah... AAMIIN 🤲

baru basuh baju² baby..brng mommy pn x pack lg..due sy 26 sept..gdm on DC..semoga dipermudahkan utk semua ibu² 🤲🏻

saya...16/9..ada lagi yang belum packing brg..brg bby smua dah siap pack..awal tak kalut..nervous excted smua bcmpur..

sy due 19/9, for second baby. barang alhamdulillah dh prepare 🥰 moga dipermudahkan untuk kita semua bersalin nnti.

hi momy ada geng tak due 15/9 ..hry2 duk pikir la nnty nk bersalin suami boleh teman tak ye agak2 ..😓#pekanpahang

Hi sy 11/9 .. tpi skg mcm rse nk klua awl plk 🥲 sbb kerap skit bhgian bwah.. mkin dkt trikh makin btmbh2 skit

Baby punya da packing.. mom jer blum lagi.. due 13/9/22 ya allah takutnya first mom🤰🏼

saya ikut edd asal 30/9 tapi next week kena scan utk redd. brg semua dh lengkap cuma belum packing masuk dalam beg😂

2y trước

edd kite sama.da lengkap msuk beg sume nye.huhu...