Upt naik berapa weeks

Hai mommies semua, nak tanya kalau upt naik selalu nya berapa weeks ye ? Kita 1st pregnant nak scan takut awal lagi. Tq #bantujawab

Upt naik berapa weeks
7 Các câu trả lời

Alhamdulillah, Tahniah.. Ibu baru☺️.. Sy masa pregnant ke 3 ni mmg nmpk samar.. Tggu lg 1week,baru betul2 clear nmpk.. Kemudian baru jumpa doktor untuk pengesahan.. Biasa doktor akan beritahu, 7 atau 8week baru boleh scan... ☺️

check guna clearblue. i dpt cam u samar samar and clear blue 1-2 weeks. approximate 5weeks from tarikh last period .tunggu 6 weeks baru pi scan

Tunggu lagi 2 hari sis kalau upt makin terang maksudnya cnfirm laa tue 😊 . Selalunya 5-6 minggu bru bleh nampak kantung .

3w paling awal boleh detect da. tp kalo nak scan btter 8w ke ats

gune dip n tell pun accurate ...clear blue mahal ...

kira ikut first day priod yg lepas nt dpt thu bpe weeks .

Check guna clearblue