Baby Food 7month

Hai mommies, selain ayam dan ikan selar/kembong.. apa lagi yg boleh bagi baby 7month makan? telur boleh ke?

1 Trả lời

Ikan bilis, siakap, tenggiri, salmon, dory, daging. Dlm ni kt feature nutritions pun ada jenis2 ikan baik utk mommies & babies. Anak saya 7m dah intro telur tp bukan direct, ingredient dlm tepung buat cucur, pancake & soft tofu. 8m intro telur direct tp ada allergic reaction within an hour so paed suruh intro time umur setahun