Mulut bau masam

Hai mommies, saya nak tanya kLu kita dah goaok gigi anak 2-3 kali sehari . Tapi ada bau masam kat mulut anak macam mana nak buat ye??

3 Các câu trả lời

Anak dah habis tumbuh gigi ? Pernah bawak pergi dental checkup tak? Anak saya 2y6m tak pernah lagi mulut dia bau masam.

Hye Anak umur berapa sis? Masih minum susu tak? Mungkin kena cuci lidah sama…

2mo trước

Anak umur 2 tahun masih minum susu .. saya dah cuci lidah sekali tu yang risau bile ada bau masam kadang tu

Gigi anak okay tak? Faktor pemakanan pun ya jugak