Cara bersalin

Hai mommies, saya nak tanya, klau csection anak pertama boleh ke anak kedua lahir secara normal? gap antara anak pertama dgn anak kedua tak sampai setahun, ada risiko ke kalau bersalin secara normal? Kalau boleh saya nak lahirkan yg kedua secara normal, Ada yg berpengalaman tentang ni? #seriusnanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

kalau pakar tengok previous scar ok, ibu tkde apa2 masalah insyaallah boleh je vbac. sy vbac2. 2 normal selepas czer. yg ke 4 ni harapnya normal juga

Nti ada appt dgn pakar utk tgk scar csec. Then dari situ dktr akn advise