Buku pink untuk first time pregnancy

Hai mommies. Saya nak buat buku pink minggu ni. Apa yang perlu dibawa ke KK ye untuk first time pregnancy? Suami kena ikut sekali tak?

7 Các câu trả lời

semua tempat lain2 ye procedure. kat klinik saya, nurse tanya tarikh nikah je. kalau taknak buat banyak kerja, bawak je dokumen yang orang2 lain komen tu ye. senang. takyah ulang2 balik rumah ambik dokumen itu ini. moga dipermudahkan urusan awak, baby membesar dengan sihat, selamat dan sempurna. ♥️♥️

bawak ic. suami kena ambik darah. nak ambik time kita bukak buku pink pon boleh. suami saya ambik darah lepas seminggu kot sebab ada kerja. depends pada budi bicara nurse kk masing2😅nurse tempat saya ok je buat macam tu

1y trước

nak tau jenis darah suami.

mcm sy hri tu .bwk salinan ic,salinan ic suami, salinan sijil nikah, lporan perubatan andai ade penyakit pape, untuk misi kepilkan dlm buku pink tersebut dan Klau ade buat scan pic bby..skli jln

Kk tempat saya tak perlukan test hiv suami. So pergi sorang pun ok je. Kena tanya kk tempat awak tengok procedure buka buku macam mana

Print ic (suami dan isteri) Print sijil nikah Bawak bill elektrik (bukti alamat) *ikut tempat*

Klinik saya perlu bawak salinan ic suami isteri dan salinan sijil nikah

1y trước

baik..tq ya 😘