morning sickness and batuk

hai mommies😍 saya first mom. jadi nak tanya, normal ke kalau muntah muntah lepas makan. saya 9 weeks. pastu sekarang saya batuk non stop. risau pula kat baby, sebab asyik muntah je even lepas makan. #ingintahu #firstbaby #firstmom

4 Các câu trả lời

Saya pun, masuk 9weeks ligat muntah. Lepas makan mesti muntah. Hilang segala makanan & air dlm badan. Penat

11mo trước

kan makan muntah. xmakan lapar, makan muntah. hahahaa. berlari lari g tandas😅