Double Line or Not?

Hai, mommies! Saya dah TTC 2 tahun. Saya dah lewat period 2 hari. 3 hari lepas ada spotting 1 titik je, tapi dlm vagina ada white discharge je. Smpai skrg x period lagi. Pagi ni check UPT. Ini result dalam masa 5 minit. Boleh tolong pinjam mata mommies utk tgok ni double line ke ye? Update : Saya tak pregnant. UPT tu scam. Sedih sgt.

Double Line or Not?
11 Các câu trả lời

Npk smar. Tp better tunggu seminggu 2 lewat period baru check upt. Pastu jgn korek2 vgina ye sis. Jgn bersmaa buat masa skg. Jga pmkanan. Jgn byk berjalan. Jgn angkat bnd berat. Jgn stress. Jaga semua tu. Sis ttc dah lama, jgn sia2 pluang ni. In sha Allah ada rezeki sis. 🤍

Klau betul Allah tu nak kasi kita pakai upt lain pon dia kan naik jugak...macam sy beli upt dekat kedai eco je...naik terang lepastu suami beli dekat kedai cina upt pon sama naik jugak...now dh 35weeks dh😊

kalau yg betul pregnent memang akan naik double upt tu,yg tak pregnent pun akan naik double,klau yg btul preg upt tu takkan scam la.kesian yg tak preg ni 😅

ni upt mamma perfect ke?upt ni scam ni ramai dh terkena sy pn pernah terkena dgn upt ni 😅😅😅

2y trước

cuba awak beli upt yg berlainan. mcm dipp&tell dah confirm betul baru test pakai digital clear blue pula

Nampak double line samar2, nnt cuba buat lagi, sementara tu amalkan makan folic acid ye.

1y trước

sis pregnant takk

npk dua tu ..tp kabur ... nty try lagi

nmpk mcm samar2 tu insyaallah ade tu 😍

Upt scam ni. Repeat upt farmasi pulak

2y trước

Yeke? Aduhh.

double line tu sis..tahniah

In sha allah ad tu