Duedate 4/5

Hai mommies saya dah bersalin 2/5 .. baby 39weeks 4dys and normal tanpa gunting..... Anak second.... Saya doakan mommies yg tgh tunggu Hari tu dipermudahkan urusan 🥰

5 Các câu trả lời

Alhamdulillah. Saya pun dah bersalin 3/5, ngam2 39weeks, anak first. Bersalin normal tapi kena gunting. Tapi alhamdulillah Allah mudahkan. Semoga Allah permudahkan urusan yang tengah tunggu hari nak bersalin juga 🤲🏻

1y trước

alhamdulillah yg penting selamat bersalin baby Dan ibu

syaa 39w 5d masih belum ada tanda cuma da muka kontraksi selang sejam dia hilang mcm mana yaa bahagian bawah masih tk sakit cuma kerap sakit bahagian atas perut cm period pain

sy due 9/5 masih tkde tanda bersalin. tahniah sis selamat berpantang

1y trước

saya 8.5 , tk ad masalah gdm semua , semua normal masih tunggu tanda cuma da mula contraction jee tapi lepas sejam tu dia hilang cm biasa and just sakit tu bahagian atas dn depan perut je cm period pain bawah tk sakit

ape tips tanpa gunting ? btw slmat brpantang hehe

1y trước

takde tips awak...doctor yg smbut baby sya berkeras tknak gunting, dia sruh sy teran and teran...

Hospital gov ke private?