Pregnancy 2nd

Hai mommies, saya baru pregnant yang ke 2 11w plus and anak 1st baru 10bulan 10hari. And still bf. Botol pon minum cuma bila nak tidur je dia nak ngempeng. Ada tak cara nak wean off . Makcik saya cakap dia boleh sakit kalau pregnant direct bf anak 😩#ingintahu

1 Trả lời

xde jadi apa kalau bf masa mengandung. bby xkn sakit. and dlm islam still boleh, x dtg kemudaratan dkt bby. try genap kan dlu 1y bru try wean off. kesian bby tu. unless kalau susu dh drop. kalau still ade n byk bgi je. nnti jadi bengkak susu lagi sakit dkt awk.

2y trước

xde mslh pon utk bagi.