Air ketuban banyak

Hai mommies. Saya 32weeks bacaan air ketuban 27cm. Sy nak tanya boleh ke kita bekerja bila mempunyai air ketuban banyak mcm ni? Risau sebab perjalanan yang agak jauh ke tempat kerja. Risau bila baca risiko2 air ketuban banyak. Risau sebab kerap juga mengalami perut mengeras. Semuanya merisaukan 🥲#pleasehelp #advicepls

1 Trả lời

cbe mintak pndangn Dr.. klu memudaratkn, mintak Dr tulis surat dkt HR utk sis wfh...

2y trước

tulah. 😅😅 minggu depan nk jumpa dr yg ketiga plak. harap2 adelah jln penyelesaian yg terbaik. lagi 5minggu jek ni 🥴