Cramp ari2

Hai mommies. Normal ke kalau awal kehamilan mcm 5week bahagian ari2 selalu rasa cramp/kejang. Rasa mcm nak sengugut pun ada. Tapi tak lah sesakit mcm kena sengugut. Harap ada yg boleh jawab🙏💜 #ingintahu #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

Normal sis..time ni awal2 jgn gerak laju2,maksud sy moving step kita dari duduk kpd bangun slow2..mudah sgt cramp jadik area perut bawh tu..tapi nnti lama2 dia hilang ..sekejap je tu sis ☺️

normal sy pun sma 5w++ dah tiap malam cramp bwh perut mcm nk period as long xda bleeding n its okay n normal