Baby berak

Hai mommies , normal kaa kalau baby sebulan 28 hari tk poo poo sehari ? Risau laa sayaa sebagai first mom 🥺 . Baby sayaa minum susu campoq . Susu badan and susu fm 🍼 . #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Normal sis. Anak sy pun campur susu badan and formula. haritu 4 hari tak berak, Dr cakap normal unless dah seminggu tak berak better refer Dr

1mo trước

Alhamdulillah 🤲 Anak sy mula2 minum frisolac ar lepas tu tukar lactogen. Dua2 okay huhu

perut ok?

1mo trước

Okey sis . Alhamdulillah anak dah berak sekarang 🫰🏻