Nak tanya 2 soalan

Hai mommies.. next week anak sy masuk 6 bulan. Dah boleh makan 1) beras apa yg baik utk baby? Beras perang atau beras sumo?? 2) tgh survey sudu,mangkuk,cup utk baby.. boleh mommies share guna sudu,mangkuk,cup apa Tqqq😉

2 Các câu trả lời

1) mana2 boleh. beras yg kita guna utk kita mkn pun boleh. unless if anak mmg ade masalah berat sebelum ni, boleh la cari beras yg special or beras sumo 2) beli je mana2 rupa yg awak suka dkt shopee tu huhu

-Baby saya guna beras sumo - kt shoppe belambak yg jenis lekat tuhh