Pecah ketuban n bleeding

Hai mommies nak tanya yg berpengalaman. Saya suru rumah je. Saya ni jenis kat rumah mmg xpakai panties ke ape sebab selalu keluar masuk bilik air kan malas nak pakai 😂 jd saya nak tanya la kalau turun tanda darah atau pecah air ketuban tu agak2 saya boleh detect ke tak eh😅saya first mom. #ingintahu #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

boleh..sbb turun tanda darah biase sekali air kencing atau lendir darah melekat kt kain batik ke..pecah air ketuban plak, kite xrase nk kencing pon tp keluar sendiri , rse suam panas..bocor terus paip tu🤣xleh ditahan pon..

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin