Folic acid & Blackmores Pregnancy &Breastfeeding supplemen

Hai Mommies. Nak tanya, sy still consume folic acid & suplemen blackmores utk pregnancy & breastfeeding sampai hari ni.(25 weeks) boleh kan? Nak tahu pendapat mommies semua.tq

2 Các câu trả lời

saya x makan folic acid dah sbb kandungan folic acid dah cukup dalam supplement tu. cuma saya tambah iron dan calcium pills lain sbb kandungan x cukup utk keperluan badan saya. boleh tengok kat ingredients kat belakang botol.

blackmores dah ada folic acid jadi tak perlu makan lagi folic acid tambahan yg lain