hari hari gugur ?

hai mommies , nak tanya mmg mengandung ni normal ke kalau gugur rambut sampai banyak macamni ? saya risau lama lama makin botak nnti 😭😂 ada tak tips dr mommies supaya rambut tak gugur banyak sangat ##ingintahu

hari hari gugur ?
6 Các câu trả lời

saya ingatkan saya je yg rambut luruh. tgk mat saleh ckp bila mengandung rambut lagi cantik, tp saya tak pun. normal je kot sis. mcm ramai je ha yg senasib dgn kita 😂

cuba tukar shampoo sis, sy guna pantene pink hair fall tu ..x ada dh ggur rmbut ..

2mo trước

saya cuba dh , tapi lg banyak , smpai taktahu nak pakai shampoo mana cuma saya kekalkan pakai dove je

saya lagi banyak wak gugurnya ... hehe normal tu

normal sis. lepas bersalin pun gugur juga 😅

2mo trước

tu yg risau tu..kalau boleh nak kurangkan sikit dr awal

kita sama sis rambut i pun gugur

normal je tu 🤭