naik jerawat

hai mommies, nak tanya. lepas bersalin ni naik betul jerawat. boleh suggestkan saya facial wash yg sesuai tak🥲 sebelum ni nak naik jerawat pun susah. masa preggy jela naik sikit2 tapi lepas bersalin ni meriah pula#SeriusTanya

1 Trả lời

Awak BF tak? Kalau BF kena cari yang breastfeeding safe. Saya share kan chemical substances list yang BF mom and preggy kena elakkan. Kalau saya pakai The Body Shop. Ada range yang sesuai untuk BF/preggy mom.

5mo trước

I see. Kalau macam tu kena study la skincare apa yang nak pakai. Boleh refer list yang saya bagi tu.