Biji biji merah

Hai mommies . Nak tanya , kenapa ea dekat kaki , tangan , badan anak naik ruam macam gini ? Normal ke ? Sebelum2 ni sikit je , 3/4 hari ni macam makin banyak pulak 👉🏻👈🏻 Risau pulak dibuatnya , hmm . Baby baru 5 bulan .#pleasehelp

Biji biji merah
1 Trả lời

kalau puan risau dan mmpu bwk ank ke klnik swasta tuk jumpa doc. better puan g bwk ank g klnik..tuk dptkn rawatan nnti doc bg ubat. jgn biakan lm2 takut nnti kut ada alami alahan ke..kesian dia kalau ada rs gatal2 atau pedih duk menahan hari2.. smntra sembuh ...mg ank puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin