Barang Bawak Ke Hospital

Hai mommies! Nak tanya kalau dah nak serah diri ke LR tu kan barang apa je nak bawak? Kalau dtg2 dah nak beranak tu normally dia tak hantar ke ward lagi kan, so barang mcm hp ic semua tu bagi nurse ke cemana ya? Lepastu nk tanya nanti baby keluar terus pakai baju hospital atau kita kena bagi nurse baju baby kita? Anyone yg bersalin hospital shah alam or preferrably hospital kerajaan boleh tolong jawab tak hehehe 🥶

3 Các câu trả lời

Bby pkai baju sndri. Ibu sahaja pkai baju hsptl. Hp ic semua letak kt tmpt yg disediakan.