mesin tekanan darah yang okay

Hai mommies, nak tanya jenama mesin tekanan darah apa yang ok eh? kalau mesin tekanan darah jenama watson tu okay tak? ada nampak dkt watson harga dia dlm 100 lebih camtu. tq mommies

2 Các câu trả lời

Sis dekat shopee ada ja yg bagus n murah, kena pandai tngk, sya beli kat mak saya dekat dua tahun guna masih elok, walaupun murah msa tu beli.

Omron brand is really good. you can get at your nearest pharmacies as well and they will guide you as well