Pregnant 5 weeks

Hai mommies. Kita dh pregnant 5 minggu 3 hari. Tadi gi scan klinik kantung x nmpak lgi, just nmpak rahim menebal tnda baby menempel je. Ada tak sesiapa yg kes mcm saya ? Kita risauuu. Normal tak ehhh ? 😭😭 Dr kata normal #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

Betul la tu kata doktor. Normal awak. 5 minggu embryo besar sesame seed je. Ada yang dah nampak, ada yang tak nampak. Depends on individual menstrual cycle. Suggested scan 8 weeks and above.