BUKU PINK

Hai mommies.. Kalau nak buka buku pink dekat klinik kesihatan kena booking dulu atau boleh walk in ya? Dah 10 weeks.. Agak2 kena marah tak sebab baru nak buka 😅#firstmom

20 Các câu trả lời

Kena call kk berdekatan utk dpt kan appt. Kawan sy baru buka buku 11w ok je. Kena call dulu

depends klinik. tempat saya kena booking dulu. plus bawah 12 minggu nurse tak marah pun

tk kena mara pn .. br 10 weeks . biase 9 weeks - 12 weeks . dorng bg appointment dlu .

walk in, minta tarikh appointment. nanti da boleh isi terus details kt buku pink.

sy walk in je terus boleh buat buku pink..sbb dh 11 weeks time tu..

klu tempat sy kena booking dlu..seminggu nye baru buka buku pink

Tempat saya kitorang call dlu nnt diorng bagi appointment.

Saya buka buku 12weeks nurse tk marah pun 🤭

sy baru nk buka buku Pink da masuk 10 week

ikut kk tempat lain2.. call la tanya